top of page
Lasser 3.jpg

LASWERK & CONSTRUCTIE

KWALITEIT EN PRECISIE

Onze professionele lassers, met decennia aan gecumuleerde know-how, garanderen de hoogste kwaliteitsgraad en een on-time levering van al uw lasopdrachten en constructies.

 

Eigen productiehallen van een paar honderd m2 huisvesten de modernste lasapparatuur om alle MIG-, MAG- en TIG-technieken met uiterste precisie toe te passen.

Afgescheiden ruimten voor het lassen van aluminium en roestvrij staal aangevuld met de krachtigste bovenloop kranen faciliteren de perfecte omgeving voor een prima uitvoering van zelfs de meest complexe opdrachten.

Bordes.jpg

BORDESSEN

Theeuwes bv is gespecialiseerd in het bouwen van constructies zoals bordessen en platformen in staal, roestvrij staal en aluminium van om het even welk formaat.


Al onze bordessen en platformen worden eerst zorgvuldig 3D uitgetekend volgens de wens en vereiste van de klant. Met onze expertise geven we vorm aan kwalitatieve bordessen en platformen die duurzame oplossingen op maat bieden in diverse sectoren, zoals: voeding, automotive, logistiek.


Naast maatwerk, de hoogste kwaliteit en inachtname van de strengste veiligheidsnormen, onderscheiden wij ons door scherpe prijzen, korte leveringstermijnen en, indien gewenst, een perfecte montage.

TANKS & CONTAINERS

Tanks en containers in alle legeringen. Zowel individuele installaties als componenten in grotere systemen. Hetzij als drukvaten of standaard tanks voor de farmaceutische, voedings- en chemische industrie.

Theeuwes bv heeft de nodige expertise en ruimte om elk project van a tot z in-house te realiseren: van design en ontwerp tot complete berekening, productie en materiaalbehandelingen.

 

Theeuwes bv is dé professionele partner voor een zorgeloze realisatie en naadloze implementatie van al uw staal- en laswerkprojecten.

Tank met  bordes.jpg
RVS containerbak.jpg

FOODEQUIPMENT

Theeuwes bv is dé toonaangevende leverancier van foodequipment & industriële RVS producten

Onze core business is het design en de productie van vrijwel alle soorten van gepersonaliseerde projecten in RVS. Creativiteit, inventiviteit, kwaliteit en expertise geven een extra dimensie aan onze projecten. Maar ook standaard producten zoals: normwagens, rookkarren, hygiensche sluizen en zoveel meer!

• Meest uitgebreide assortiment standaard producten voor uw productie!
• 100% in-house uitvoeringen en uitstekend uitgerust om aan zowel uw als onze strengste kwaliteitseisen te voldoen.

CONTACTEER ONS

MACHINEBOUW I ROBOTICS & AUTOMATION   TRANSPORTSYSTEMEN I ENGINEERING

CONTACT

 

THEEUWES ENGINEERING bvba    

Landweg 3  B-2200 Noorderwijk-Herentals

T +32 (0)14 26 24 84  
E contact@theeuwes.be

bottom of page